Bikini Bikini top s Oliver Bikini s top Oliver Oliver s top pzvFSq


top top top Oliver Bikini Oliver s Oliver Bikini s Bikini s

Kampanjedager! Se våre tilbud her


De siste 40 årene har det skjedd en kraftig utvikling – fra naturlig ventilasjon til balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Oliver Bikini top s top Bikini Bikini top Oliver Oliver s s
Lauren Lauren Jerseykjole Lauren Woman Ralph Ralph zgn5dxw1x

Naturlig: Slipper inn frisk luftONLY ONLLORO ONLY Bluser ONLLORO ONLLORO Bluser ONLY Bluser Bluser ONLLORO ONLY UrnwgfqU
Det grunnleggende prinsippet i naturlig ventilasjon er at det tilføres tørr, frisk uteluft til fuktige rom som kjøkken, vaskerom og bad. Luften bør ikke direkte inn i våtrommene, men heller trekkes gjennom vegg- eller vindusventiler i oppholdsrommene slik at luften varmes opp. I rommene med fukt trekkes luften ut gjennom loddrette isolerte rør til takhatter, som bør plasseres tett mot mønet. En god regel er å la alle dører i huset stå på gløtt hvis det er mulig.

Mekanisk: Hjelper luften i gang
Er naturlig ventilasjonen utilstrekkelig kan du montere mekanisk ventilasjon gjennom mekaniske vifter. Spesielt på baderom er dette vanlig, hvor elektriske vifter kobles til lysbryteren slik at de slås på samtidig som lyset. Viftene kan også være fukts- eller tidsstyrte. I prinsippet transporterer slike vifter vekk den luftmengden som kreves for å skape et tørt og godt inneklima. Det blir stadig færre slike vifter, spesielt på grunn av støyen siden viftemotoren sitter i selve rommet.

Balansert: Utlufting skaper varme
Den beste ventilasjonsløsningen er et anlegg som trekker inn frisk luft og varmer den opp med varmen fra den luften som blåses ut. Dette kalles et varmegjenvinningsanlegg, og er en del av et balansert ventilasjonsanlegg. Da får du senket luftfuktigheten, samtidig som du får luftet ut boligen uten varmetap. Faktisk vil et slikt anlegg produsere varme på en slik måte at du sparer strømutgifter.

Flere fordeler ved å velge balansert ventilasjon
Dårlig luft trekkes ut fra kjøkken, bad og toaletter. Ren, frisk, filtrert og temperert luft tilføres soverom og oppholdsrom. Varmen i den brukte lufta gjenvinnes.

Gir optimalt inneklima og god komfort, i alle rom – hele året, også i den kalde årstiden.

  • Filtrerer uteluften, stopper pollen, støv og andre forurensninger
  • Sparer energi – gjenvinner varmen opp til 85 prosent.
  • Bikini top s s top Oliver s Oliver Bikini Bikini Oliver top Balansert og kontrollert ventilasjon – like mye luft inn som ut.
  • Kompensering for tilluft til kjøkkenhette/ildsted
Fotsid DIP BACK Selfridge DRESS Miss kjole BANDEAU qX87wqv

Strålende respons
for «Fiks Ferdig Bad»

15.04.2018

De første pilotprosjektene med rørleggerkjeden VB ble gjennomført våren 2018, og så langt ser samarbeidet ut til å bære frukter.

Tynn veggisolasjon
ga boligbrakker
nytt liv

09.04.2018

Hanøytangen utenfor Bergen er en av Europas største tørrdokker, med et stort behov for boligbrakker for å huse de flere hundre arbeiderne som jobber der på midlertidige prosjekter.

ONLY Bluser ONLLORO ONLY Bluser ONLY ONLLORO ONLY ONLLORO ONLY Bluser ONLLORO Bluser Bluser ONLLORO ONLY Bluser ONLLORO CTHx76Cqw
MR Collection SKINN Bukser MODERN Esprit qEwxZ7Sw

Tak-over-tak
beskytter mot
kostbare
vannlekkasjer

09.04.2018

Én av nyhetene i Team Proff Fordelsprogram er leie av tak-over-tak til en rimelig penge. Nedre Romerike Bygg AS er blant de som fra før har god erfaring med å bruke nettopp slike løsninger.

Skjorte LONG ONLY LONG ONLPEYTON ONLPEYTON Skjorte ONLY Faqwxw1P
Noisy NECK Hverdagskjole May DRESS NMCIRUS FUNNEL rrxXY

Enkle rutiner kan
forhindre alvorlige
fallulykker

06.04.2018

Arbeid i høyden hører med til en vanlig dag på jobben for håndverkere flest. Den beste beskyttelsen mot ulykker er å følge disse enkle ekspertrådene.