LIGHTLY bøyle LINED MODERN DEMI BEAUTY Maidenform BH med
BH MODERN DEMI LINED bøyle LIGHTLY med Maidenform BEAUTY EwfXatx4q BH MODERN DEMI LINED bøyle LIGHTLY med Maidenform BEAUTY EwfXatx4q BH MODERN DEMI LINED bøyle LIGHTLY med Maidenform BEAUTY EwfXatx4q BH MODERN DEMI LINED bøyle LIGHTLY med Maidenform BEAUTY EwfXatx4q

BH MODERN DEMI LINED bøyle LIGHTLY med Maidenform BEAUTY EwfXatx4q

Nå kan Gmail automatisk oversette eposten du ikke skjønner noe av.

Tirsdag kunne Google melde at de har lagt til enda en ny funksjon i Gmail. Denne gangen er det snakk om en automatisk oversetterfunksjon.

Den nye funksjonen er tilgjengelig via Google Labs, selskapets lekegrind for utviklere med ønske om å lage smarte ekstrafunksjoner og programmer basert på Googles plattformer.

Oversetterfunksjonen i Gmail er allerede tilgjengelig for både vanlige brukere og Apps-brukere.

Ved hjelp av den nye funksjonen er det nå mulig å oversette epost-meldinger i Gmail til 41 forskjellige språk, blant annet bokmål.

LES OGSÅ:

Ti nyttige Gmail-funksjoner

Målet med den nye funksjonen er å gjøre det enklere for folk å kommunisere til tross for at de bruker forskjellige språk. Nå skal de nemlig kunne skrive på morsmålet, mens mottakeren kan oversette til sitt språk. Google ser for seg at firmaer med avdelinger i forskjellige land nå enklere kan kommunsiere med både ansatte, kontakter og kunder rundt om i verden, uten å måtte bekymre seg for å sende meldinger på en rekke forskjellige språk.

Google medgir at oversettelsesfunksjonen enn så lenge ikke kan sies å fungere perfekt, men mener likevel at oversettelsen i det minste gjør det mulig å skjønne hva innholdet i eposten er. Ved hjelp av en tekstlenke i toppen av eposten kan du enkelt bytte mellom originalversjonen og den oversatte.

For å aktivere automatisk oversetting i Gmail må du gå inn på innstillingslenken, og så velge fanen kalt Labs. Her vil du se en rekke forskjellige tilleggsfunksjoner du kan aktivere i Gmail, blant annet den nye oversettelsesfunksjonen.

Vi har tatt en rask titt på den nye funksjonen, og oversettelsen til norsk trenger nok fortsatt litt finpuss. Se selv på bildene under.

med LINED LIGHTLY DEMI MODERN bøyle BH BEAUTY Maidenform

Royal Rich amp; Treningsbukser Rich amp; amp; PANTS Royal PANTS Royal Rich Treningsbukser Treningsbukser PANTS Rich xqwY8Cgq
amp; Rich Leggings Royal Royal Leggings amp; Rich afxqwfv1I
Nett-tjenester
Overmateriale: 63% nylon, 22% polyester, 15% elastan Materiale: Blonde Vedlikeholdsråd: Håndvask