DRESS Cocktailkjole VIFORI Vila DRESS VIFORI Cocktailkjole Vila DRESS Vila VIFORI twxUqFxg DRESS Cocktailkjole VIFORI Vila DRESS VIFORI Cocktailkjole Vila DRESS Vila VIFORI twxUqFxg DRESS Cocktailkjole VIFORI Vila DRESS VIFORI Cocktailkjole Vila DRESS Vila VIFORI twxUqFxg DRESS Cocktailkjole VIFORI Vila DRESS VIFORI Cocktailkjole Vila DRESS Vila VIFORI twxUqFxg
Cocktailkjole VIFORI Vila VIFORI Vila DRESS DRESS Cocktailkjole DRESS Vila VIFORI

DRESS Cocktailkjole VIFORI Vila DRESS VIFORI Cocktailkjole Vila DRESS Vila VIFORI twxUqFxg

Hva du bør være klar over hvis du har split dimensjon

For å oppnå optimale kjøreegenskaper anbefaler Continental at like  dekk monteres på alle hjulposisjoner av kjøretøyet. Med andre ord dekk av samme merke og mønster, samme dimensjon, belastningskode og hastighetskode monteres rundt hele. Spesielt viktig er det at dekkstørrelse, belastning og hastighetssymbol er i samsvar med bilprodusentens spesifikasjoner for alle hjulposisjoner. I mange land er dette et juridisk krav. Å kjøre med en ikke-anbefalt blanding av dimensjon, konstruksjon og hastighets indeks kan være både farlig og ulovlig. Følg bilprodusentens anbefalinger og/eller søk råd fra en dekkspesialist hvis du vurdere å oppgradere dekkene dine med forskjellige dimensjoner, konstruksjoner, verdier eller hastigheter.

For å oppnå jevn slitasje og for å maksimere mønsterets levetid, bør dekkene regelmessig roteres. Følg bilprodusentens anbefaling for rotasjonsmønster og intervall. Med mindre annet er spesifisert av bilprodusenten anbefaler Continental at man rotere hjulene mellom for- og bakaksel med jevne mellomrom. For eksempel når du bytter fra sommerdekk til vinterdekk eller etter kjørte intervaller på mellom 5000 km og 10000 km, eventuelt tidligere hvis ujevn slitasje begynner å vises.

Hvis dekkene begynner å vise ujevn slitasje, bør man få en dekkspsialist til å kontrollere og/eller korrigere eventuelle feil ved bilens hjulstilling eller andre mekaniske problemer.

Har du reservedekk i samme dimensjon og konstruksjon som de som er på bilen, bør dette dekket også inkluderes i dekk rotasjonen.

Sjekk alltid og juster lufttrykket i reservehjulet når dette er med i rotasjonen.

Juster dekktrykket i henhold til bilprodusentens anbefaling for den nye hjulstillingen (forskjellig dekk foran og bak har gjerne også forskjellig lufttrykk).

Rotasjon av dekkene kan påvirke dekktrykk overvåkingssystemet (TPMS). Rådfør deg med bilens brukerhåndbok eller en kvalifisert person for å gjøre de riktige justeringer eller rekalibrering av systemet.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å sikre at vi gir deg den beste opplevelsen på nettstedet vårt. DELUXE ONLY Jeans Fit Skinny ONLROYAL XqXU5pw for å finne ut mer eller for å endre innstillingene for informasjonskapsler.

VIFORI Cocktailkjole DRESS Vila Vila DRESS VIFORI DRESS Cocktailkjole Vila VIFORI
Overmateriale: 100% polyester Fôr: 100% polyester Vedlikeholdsråd: Kan ikke tørkes i tørketrommel, Maskinvask på 30°C, Maks krymping 5%, Finvaskprogram